ons team

Karel decramer
Karel decramer

Als mede-zaakvoerder van Big Green Egg Belgium & Luxemburg, kan ik met trots zeggen dat we niet zomaar een BBQ verkopen. Dankzij het unieke keramiek behouden onze EGGs hun temperatuur en reguleren ze vocht op een perfecte manier, waardoor zelfs ik als kookdummy de meest heerlijke gerechten kan bereiden voor vrienden en familie. Kortom, met een Big Green Egg haal je een stukje culinaire perfectie in huis. Het is dan ook niet voor niets "the last BBQ you will ever buy".

Lees meer
Kris Vandorpe
Kris Vandorpe

Kris voelt zich helemaal thuis in de culinaire wereld. Hij is mede-zaakvoerder van Big Green Egg België & Luxemburg. Hij heeft een groen hart met een passie voor koken.

Lees meer
Valerie Kerkhove
Valerie Kerkhove

Valerie is de Senior Back Office Sales & accounting medewerker. Bel je naar ons bedrijf, dan is de kans groot dat je haar aan telefoon krijgt! Valerie weet namelijk alles over onze producten.

Lees meer
Stijn Vanreusel
Stijn Vanreusel

Stijn is onze Sales & brand amabassador. Eens hij begint te praten over de Big Green Egg is er geen houden meer aan. Als hij niet op de weg is, kan u hem in de keuken terugvinden.

Lees meer
Elise Lanneau
Elise Lanneau

Elise is Back Office Sales medewerker en E-commerce verantwoordelijke. Ze is een all-around teamplayer. Ze houdt van een uitdaging en zet graag de puntjes op de i.

Lees meer

ontdek de chefs

Tom Jansen
Tom Jansen

‘Our man of fire‘ werd in zijn zoektocht naar de perfecte all-round bbq, verliefd op de Big Green Egg. Zijn ervaring deelt hij graag met anderen.

Lees meer
Mike Vercauteren
Mike Vercauteren

Een man van directe aanpak met de gedrevenheid van een echte chef. Altijd nadenkend over een andere aanpak gaat hij op zoek naar creatieve bereidingen.

Lees meer
Joke Dewaele
Joke Dewaele

Joke was één van de eerste in België die gepassioneerd was over de Big Green Egg. Tijdens het programma grillmasters heeft ze iedereen kunnen verbazen met haar creaties. Als vrouw staat ze haar mannetje tussen onze demochefs.

Lees meer
Arie Van Prooijen
Arie Van Prooijen

Voeding en lekker eten is zijn leven. Een echte kok in hart en nieren. Steeds goedlachs en met een natuurlijke aanpak weet hij iedereen te charmeren.

Lees meer

Big green egg

De laatste barbecue die je ooit zal kopen. Dat beloven we je wanneer je voor een Big Green Egg kiest. Dankzij de ontelbare mogelijkheden en levenslange garantie wil je namelijk nooit meer een ander toestel.

Voor iedereen het gepaste formaat en de perfecte accessoires om een echt feestmaal te bereiden voor je partner, gezin, familie, vrienden of gewoon lekker voor jezelf. En dat in een fractie van tijd en zonder kuiszorgen!