Indeling

Ons gebouw is uitgerust met een vergaderruimte/ontvangstruimte. We beschikken over een ruime keuken met fornuis, oven, professionele vaatwasser en veel werkruimte. U heeft ook de mogelijkheid om de nieuwe werkruimte buiten te huren. Dit bestaat in een volledige overkapping waardoor regen en wind geen enkel probleem is. Zo kan u in de zomer en in de winter genieten van de buitenlucht.

Contacteer ons vrijblijvend voor informatie of een offerte.

Mogelijkheden

De volledige site afhuren of enkel een specifieke ruimte? Heeft u nood aan specifiek aperatuur zoals een televisiescherm/beamer om presentaties te geven? Laat ons uw wensen weten en wij doen ons best om deze zaken te voorzien.

Atelier 833 voor uw bedrijf

Zoekt u een ruimte waar u rustig wil vergaderen, een product shoot houden of waar u een tasting wil houden voor uw medewerkers of klanten?

Wij bouwen onze ruimte om naar uw noden. Met onze volledig professioneel uitgeruste keuken als troef! Zo geniet u van onze traiteur kookkunsten terwijl u vergadert.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Contacteer ons

Toestellen

big green egg toestellen
big green egg toestellen

Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Big Green Egg toestellen. Wenst u deze te gebruiken? Specifieer dit duidelijk bij uw aanvraag.

Lees meer